Duurzaam Handelen

Een betere wereld is het wachten waard!

Om verspilling in de breedste zin van het woord te voorkomen, leggen wij geen enorme voorraden aan. Het houden van voorraden is bovendien kostbaar en drijft de consumentenprijzen onnodig op. Dat betekent doorgaans dat wij voor je aan de slag gaan als een bestelling binnenkomt. Dat zie je niet alleen terug in onze prijzen, maar merk je ook wanneer je een vers shirt binnenkrijgt.
Het leveren van kleding op wens kost iets meer tijd. Wij hebben doorgaans 3 tot 5 werkdagen nodig om een bestelling verzendklaar te maken. Houd je hier rekening mee als je besteld voor een specifiek feest? Je kunt onze verzendvoorwaarden er op na slaan voor alle details.

Op deze manier voorkomen we overproductie en gaan we het verspillen van niet verkochte materialen actief tegen. Het duurt daardoor misschien wel iets langer dan bij een reguliere webshop voordat jij je bestelling in huis hebt, maar zo dragen we samen actief bij aan een duurzamere wereld.

Jouw tevredenheid vinden we minstens zo belangrijk. Mocht je tegen problemen aanlopen, suggesties of een speciaal verzoek hebben, we zijn goed bereikbaar via onze contact pagina, onze winkelchat of per mail op hallo@diedaar.nl.