Over Ons

Wie en wat is Die Daar eigenlijk?

Hé, hoi! Goed dat je meer wilt weten over ons en waar we voor staan.

In den beginne was er....muziek! Je kunt het zo gek niet bedenken en wij gaan er behoorlijk goed op. Zo'n 79% van onze hersencapaciteit wordt gebruikt voor de opslag van teksten, rifjes en ritmes.

Het was dus geen enorme stap om onze creativiteit hier door te laten inspireren. Dat zie je wel terug in onze ontwerpen en als je op dezelfde pagina zit als wij, vindt je soms nog een diepere laag in de Die Daar creaturen. 

Ook vinden we het welvaren van onze planeet en de gezondheid van mens én dier van wezenlijk belang. Daarom kiezen wij heel bewust voor een eerlijk en biologisch product waarbij we over de hele productielinie kijken naar de mensen achter het product. De duurzame en eerlijke reis van jouw shirt begint al bij het non-GMO zaad waar de katoen uitgroeit. Wij houden over de gehele linie rekening met alle schakels, van de katoenboeren en de mensen in de productie tot aan het vervoer van producten en de inkt die we gebruiken.

We houden van het leven en we doen er alles aan om het leuk te houden voor iedereen. Door dit allemaal te doen hopen we van harte dat jij je originele Die Daar met veel trots zult dragen!

Wil je het naadje van de kous weten of wil je ons even een dikke high five geven? Drop hier je bericht.

Wij staan open voor allerlei samenwerkingen mits ze passen binnen onze visie en waarden.

 

Cheers!

Team Die Daar